Prenumerera på Sisters in Law Magazine - 6 nummer per år

Nu kan du som bor i Sverige prenumerera på Sisters in Law Magazine och få 6 nummer per år. En prenumeration sker årsvis och kostar 799 kronor. Vid beställning får du de släppta magasinen på en gång och därefter skickar vi varje nummer löpande till dig allt eftersom de släpps. 

Magasinen bjuder på härlig inspiration för er som planerar bröllop och är även perfekt för dig som är fotograf, florist eller stylist att ha i din studio som inspiration till dina kunder. Det går även utmärkt att ge bort en prenumeration till någon. Detta kan du göra direkt i beställningsformuläret i webbshoppen.

Sisters+In+Law+Magazine.jpg

Mer information om Sisters in Law Magazine

Sisters in Law Magazine är på engelska och innehåller berättelser från riktiga bröllop, inspiration till klädsel och styling, dukning och dekorationer, reportage med inspirerande personer inom bröllopsbranschen och mycket mer. 

2018
Issue 01 - Februari
Issue 02 - Mars
Issue 03 - Maj (Extra tjockt)
Issue 04 - Augusti
Issue 05 - September
Issue 06 - November (Extra tjockt)

Stryckpriset för ett magasin är 139 kronor samt 149 kronor för de extra tjocka numren. 
Har du några funderingar gällande magasinet så kan du skriva till info@sistersinlaw.se. 

De uppgifter du lämnar vid beställningen av prenumeration sparas endast under prenumerationstiden. Vi lagrar inga uppgifter efter att prenumerationstiden löpt ut.