Sisters in Law Magazine Issue 02

Bröllopstidning+bröllopsmagasin+bröllop.png

Sisters in Law Magazine Issue 02

Andra numret av Sisters in Law Magazine är här, hurra! Sisters in Law Magazine är ett bröllopsmagasin på engelska som har samma känsla som bloggen med avslappnad, kreativ och stylish bröllopsinspiration. 

Vi vill att Sisters in Law Magazine ska vara ett bröllopsmagasin där vackra bilder får den plats de förtjänar. Vår formgivare Stina Nyström har därför lagt ner mycket tid på formspråket och vi har också valt ett matt och något tjockare papper, som känns lite mer exklusivt. 

Andra numret innehåller bröllopsberättelser, reportage, bröllopsmode och mycket mer. En liten sneak peek av innehållet ser du längre ner.

Magasinet finns att köpa som PDF för 19 kronor, men det är någonting helt annat att hålla ett fysiskt ex i sin hand. Det fysiska magasinet kostar 129 kronor och du kan göra din köpval nedan.

Sisters in Law Magazine.png

Prenumerera i ett år

Vill du njuta av bröllopsinspiration via Sisters in Law Magazine i ett helt år? Fyll isåfall i formuläret nedan, så återkommer vi med mer information.

Magasinet är nu bestämt att komma ut sex gånger per år och väljer du att prenumerera så får du dem fraktfritt, vilket gör att du sparar 29 kronor per nummer. Kostnaden för 6 nummer blir 774 kronor.

A subscription of the magazine is only available in Sweden at the moment.

Namn *
Namn
Övrig information
Skärmavbild 2018-03-03 kl. 16.13.53.png