Sisters in Law Magazine + Bröllopsboken Gift - Skapa ditt unika bröllop

Här på Sisters in Law älskar vi att inspirera till bröllop genom kreatörer runt om i hela världen. Detta gör vi både genom bloggen, nya Sisters in Law Magazine samt på sociala medier som Instagram och Pinterest (Ni följer väl oss där?).

Men vi gör också mycket egen bröllopsinspiration, varav en hel del har hamnat i vår bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop. I boken hittar du tio kapitel med olika stilar på brudklädsel och buketter, i olika miljöer. Vi vill visa på att det inte finns några rätt eller fel när det kommer till bröllop och inspirera till att göra precis som man vill. 

Vi vill inte bara visa på olika stilar i bröllopsmodet, utan också ge exempel på hur du kan tänka hållbart när det kommer till ditt bröllop. Därför har vi bland annat samarbetat med Myrorna och sytt upp brudklädsel från äldre gardiner och spetsar och till och med en brudtopp av ett par vita jeans. Allt är möjligt! 

Bild från kapitlet "Urbana konstraster"

Bild från kapitlet "Urbana konstraster"

Vill ni ha ännu mer att bläddra i så kan ni också köpa Sisters in Law Magazine. Två nummer finns ute och vi arbetar för fullt med det tredje numret som kommer i maj. Om du är som oss och gillar att bläddra i ett fysiskt ex så köp Sisters in Law Magazine! Precis som på bloggen finns det reportage från riktiga bröllop, om bröllopskreatörer, stylade fotograferingar och tips och trix gällande blommor och styling. Magasinen är på engelska och är på 82 sidor.

Sisters+In+Law+Magazine.jpg