Snygga väskor i jordnära toner

- Inlägget innehåller annonslänkar -


I Sisters in Law Magazine hittar du, förutom bröllopsinspiration, även inspiration inom mode. I andra numret hade vi ett uppslag som vi döpte till "Shape it up" där vi lyfte fram väskor i härliga former och färger. Några andra favoriter ser du nedan, i jordnära toner. Vi är speciellt förtjusta i runda former på väskor nu. Så snyggt!

Vill du köpa våra nylanserade magasin så hittar du dem här: Sisters in Law Magazine. Där hittar du även vår bröllopsbok Gift - Skapa ditt unika bröllop samt smycken från utvalda varumärken.

1. Brun/beige läderväska, Net-a-Porter. 2. Liten brun/beige läderväska, Net-a-Porter. 3. Vinröd väska, Boozt. 4. Ljust beige väska, Boozt 5. Vinröd rund väska, Net-a-Porter. 6. Nude rund väska, Boozt. 7. Vit rund väska, Net-a-Porter. 8. Gul rund väska, Net-a-Porter