Intimt elopement: Alex + Ryan

Både Alex och Ryan hatade att försöka träffa folk ute på krogen. Med Ryans hektiska schema som brandman, kände han dessutom att tiden inte räckte till och att den största chansen att hitta sin kärlek online. Att träffas online blir mer och mer vanligt och vi har delat en hel del bröllopsberättelser här på Sisters in Law, där par har träffats via dejtingappar. Detta vackra elopement är ytterligare ett exempel på två människor som hittat kärleken på nätet, efter att ha swipat höger på en mycket populär app. 

Paret anordnade ett intimt elopement och Ryan bestämde sig för att i hemlighet styla hela bröllopet som en överraskning till Alex. Han designade och gjorde vigselbågen för hand samt dekorerade gången mot ceremoniplatsen med glasburkar och blomster. Efter ceremonin överraskade han Alex med en bröllopstårta och champagne som serverades i glas från hennes favoritmärke. Detta dukades upp på ett litet bord som han köpt och visste att Alex skulle älska att ha i hemmet senare. 

Deras elopement är så genuint och vackert och det är härligt att se hur paret fokuserar på vad som faktiskt är viktigast - varandra. Och, precis som jag har nämnt i tidigare sammanhang när det gäller elopements, så är det härligt att se par gå all in och som gör dagen unik för sin egen skull. Att dessutom välja att boka en bra bröllopsfotograf som fångar alla de speciella ögonblick är något jag starkt rekommenderar, vare sig ni anordnar ett stort bröllop eller väljer att bara vara ni två. Alex och Ryans bröllop förevigades av Katelyn Prisco Photography och det är verkligen en serie underbara bilder.