NYHET: Sisters in Law Magazine

Oj, vad jag har sett fram emot detta! Idag lanserades Sisters in Law Magazine, ett bröllopsmagasin på engelska som jag har arbetat intensivt med under den senaste tiden. 

Magasinet kommer att släppas sju gånger per år och finns både som fysiskt ex samt som en nedladdningsbar PDF. Anledningen till att jag valt att satsa på ett magasin är dels för att jag älskar att bläddra i fysiska bröllopstidningar, men också för att jag inte riktigt hittat den stil på magasin som jag själv faller för i tidningshyllorna. Jag hoppas att Sisters in Law Magazine kan bli ett komplement till de tidskrifter som redan finns inom bröllop och att ni blivande brudpar där ute ska finna stor inspiration av de bröllop och reportage som fyller sidorna.

Sisters+In+Law+Magazine.jpg

Första numret av magasinet innehåller 82 sidor och kostar 139kr att köpa. Den nedladdningsbara PDF:en är gratis. 

Under Magazine i menyn kan du läsa mer om magasinet samt få en liten sneak peek på nästkommande nummer. Jag hoppas innerligt att ni ska gilla det ni ser och blir så klart superglad om ni återkopplar med vad ni tycker!


signaturzanna.jpg