Sisters in Law Magazine - ett nytt slags bröllopsmagasin

Det finns inget bättre än att fullständigt grotta ner sig i bröllopsinspiration och det är därför vi har valt att skapa Sisters in Law Magazine - en plats där allt det där som faktiskt inspirerar får ta plats, istället för att hälften av innehållet är annonser.

Nu finns det inte många nummer kvar av Sisters in Law Magazine Issue 01 och Issue 02. Passa på att antingen köpa dem för sig, eller de tre första magasinen till ett bättre paketpris och inspireras av bröllopsberättelser, bröllopsmode, inspirerande reportage från kreatörer i branschen och mycket mer!

Sisters in Law bröllop
Bröllopsmagasin

Är du frisör, fotograf, bröllopskoordinator, florist eller annan kreatör som vill köpa in Sisters in Law Magazine för att ge bort eller sälja?
Skriv till info@sistersinlaw.se för prisinformation.

Skärmavbild 2018-10-09 kl. 21.06.05.png