Flugor från Metzerverket - Limited edition

- Reklam för Metzerverket -


Metzerverket är ett eget varumärke som vi som står bakom Sisters in Law också driver. Idag, den 28 januari 2018, släppte vi nio limited edition-flugor i afrikanska mönster, som vi i samarbete med Hamna Shida Social Club har tagit fram.

Här på Sisters in Law är det de personliga bröllopen som står i fokus och jag älskar att se när brudpar väljer de där unika detaljerna till sitt bröllop. Nu är jag givetvis otroligt partisk, men dessa flugor är verkligen något utöver det vanliga och bidrar med en detalj kring bröllopet som skapar ett personligt uttryck.

Fluga+bröllop+Metzerverket
Fluga+Bröllop+SistersinLaw
Limited+edition+fluga.jpg

Flugorna kostar 1 299kr styck och 10% går till fredsorganisationen Amani Kibera som tillhandahåller utbildning för unga kvinnor i slummen i Kibera, Nairobi. 

Flugorna kommer i askar som är handmålade i afrikansk stil av Hamna Shida Social Club. Om du gillar det du ser, vänta inte för länge. Det finns endast en fluga i varje mönster.

 
Metzerverket+flugor
 

signaturzanna.jpg