Vintageinspirerad bröllopsinspiration i hösttoner

Det finns så mycket att säga om dessa underbara bröllopsbilderna att jag knappt vet var jag ska börja! Brudbuketten och brudens blomsterkrans innehåller så vackra höstfärger och de gör sig helt rätt i den rustika lokalen som i sig innehåller mycket toner i orange. Blommorna går även igen i mindre skala i brudnäbbarnas kransar, som är minimalistiskt vackra.

Bröllopstårtan är också något som jag vill uppmärksamma. Jag blir ständigt imponerad av alla tårtdesigners där ute som skapar diverse konstverk av socker. Det är ett stort gäng kreatörer som har gått ihop i denna fotograferingen, och jag blir även ständigt imponerad av alla de som lägger ner sin tid och energi för att skapa unik bröllopsinspiration. Vi har många i Sverige som gör detta, och det är alltid kul att se den kreativitet som våra bröllopsleverantörer har. 

Med dessa vackra hösttoner önskar jag er en underbar höstdag! Luta er tillbaka och njut av bilderna.

Fotograf:  Brandy Angel Photography
Design + Dekor: BMA and Home
Klädsel: Dollcake Vintage / I Do I Do Bridal Boutique
Plats: Empire Mills
Florist: Le Petite Jardin
Eventkoordinator: No Regrets Events
Makeup: Patti Duckworth
Bakverk:Sugar Blossoms Cakery
Hårstylist: Trina Barker Hair and Make up
Smycken: Whidby Jewelers