Elegant och bohemiskt på Hawaii

Bohemisk elegans och Hawaiikänsla var tanken bakom denna stylade fotografering, som fungerade som ett komplement till det bröllop som detta äkta par hade men inte har bilder från. 

Bröllopsfotograf
I love the fact that as photographers, we can make others dreams come true, and thats what we did here, gave this couple the wedding shoot they wish they had and deserved!

Så skriver bröllopsfotografen Vanessa Hicks och det är ju faktiskt så att en bröllopsfotograf med uppgiften att dokumentera minnen för livet, har en stor roll i en dröm som förverkligas. 

Jag har sagt det förr men säger det igen - Snåla inte med en bröllopsfotograf! Se till att ni väljer en fotograf vars bildspråk ni älskar och som ni klickar med och som förstår vad ni vill ha. Och att denna personen är med er under alla dagens ögonblick, från morgon till kväll. Visst, det är inte billigt, men det är den bästa investeringen ni kan göra för ert bröllop och er själva tycker jag. 

Men om ni inte har möjlighet att ha en fotograf med er under ert bröllop, kan man ordna en porträttfotografen senare, precis som paret Stephanie och Paul med sitt bohemiska och eleganta Hawaiibröllop nedan.