Wedbox - En bröllopsapp som samlar era bröllopsbilder

- I samarbete med Wedbox -

Wedbox

Jag tjatar ofta om hur viktigt jag tycker att det är med en bröllopsfotograf och att det är något man inte bör snåla med till sitt bröllop. Det är dessa bilder man kommer att titta på flera år senare och drömma sig tillbaka till. 

Men en bröllopsfotograf kan inte vara överallt och det är kul om gästerna också kan dokumentera dagens alla härliga ögonblick. Att lägga ut engångskameror på borden har tidigare varit ett kul sätt att uppleva festen på i efterhand, men nu finns det ju faktiskt mer moderna sätt att göra detta på - via mobilen.

Men även om vi har ett mer modernt sätt att fotografera på, så fattas strukturen. Jag minns mitt eget bröllop där de flesta av våra gäster fotograferade under vigseln, minglet och festen. Säkert hela natten! Där och då fick jag och min man se några bilder, men det var inte många gäster som tänkte på att skicka vidare sina bilder från dagen till oss i efterhand. Det tyckte jag var synd.

Wedbox

Jag har utforskat appen Wedbox, som erbjuder den struktur som jag saknat. Appen är gratis och som brudpar kan ni bjuda in era gäster till att dela innehåll och se varandras bilder. Sen är det bara för gästerna att börja fotografera och ladda upp via appen. Efteråt kan ni ladda ner alla bilder till er dator, med bara ett klick.

Wedbox finns för iPhone och Android och är väldigt snygg och enkel att använda tycker jag.  Appen finns på flera språk, bland annat på svenska och är därför lätt att förstå för alla generationer.

Bröllopsapp

Prisinformation

Wedbox är som sagt en gratisapp, men det finns möjligheter till tillval om man så önskar.

 • Efter bröllopet kan ni som brudpar kan ladda ner bilderna gratis, en och en.
  Vill ni däremot ladda ner allt material högupplöst kan ni göra detta på ett klick via datorn för 209 kr
   
 • För 369 kr får både ni som brudpar och alla gäster möjligheten att ladda ner alla bilder högupplöst genom ett klick. 
   
 • Vill ni att era gäster ska kunna ladda upp längre filmer i appen, kan ni betala 139 kr för det.
   
 • Efter bröllopet har ni som brudpar tillgång till materialet i 2 månader, men sen försvinner bilderna. Självklart får ni ett mejl om detta innan det sker så att ni hinner ladda ner allt ni vill.
  Naturligtvis går det att betala för att förlänga denna perioden. Det kostar 269kr för 24 månader.
   
 • Vill ni att allt ovan ingår så finns det ett premiumpaket för 469kr.

Få gratis premiumpaket

Under 2017 kör Wedbox med ett erbjudande där du kan få ett premiumpaket gratis om du nämner Wedbox i ett bröllopsrelaterat forum, till exempel på en bröllopssida på Facebook eller liknande. . 

Ta en print screen på det inlägg du gjort och skicka detta till support@wedbox.com så får du ditt gratispaket.

Berätta gärna vad du själv tycker om appen om du väljer att prova den!