Hippiebröllop i bergen

Ibland snubblar jag över ett och annat lite mer ovanligt bröllop, detta är ett av dem! Myles och Clare möttes över internet och bestämde sig för att trotsa avståndet mellan dem för att ge kärleken en chans, och idag får vi ta del av deras bröllopsdag som JoPhoto har dokumenterat. Paret inspireras mycket av 70-talet, vilket de ville skulle återspeglas i sitt bröllop. Vid Great Smokey Mountains naturreservat, vid Appalachernas bergsrygg, hittade de ett utmärkt ställe för att fira sin stora dag.

I en skog som står med sin stolthet i grönska och blomster är det svårt att misslyckas med ett bröllop, speciellt med ett bröllop som går under ett temat hippie. Det här är långt från det stora, pampiga, klassiska bröllopet och det är väl kanske därför jag älskar det så mycket. Det är intimt, personligt och sommaren skyltar med sin allra finaste sida. Och dessutom har Myles själv designat trycksakerna i en 70-talsstil, visst är de coola?