Alternativa brudklänningar från Zalando

I samarbete med Zalando


När jag själv gifte mig sommaren 2016, valde jag en kjol från Åhléns och en topp från Monki. För min plånbok men kanske framför allt för min smak passade det sig inte att köpa en brudklänning i en vanlig brudbutik. Det fanns inget som tilltalade mig där. I detta inlägg har jag samlat ihop några alternativa klänningar som jag blev förtjust i hos Zalando och som samtidigt har rimliga priser.

Bilderna är länkade till respektive klänning på deras hemsida, så att ni kan kika på både priser och fler bilder.

Stilrent och i all sin enkelhet eller puderrosa och drömmigt? Min kjol från Åhléns var puderrosa och till det hade jag en créme-vit topp till.


Klänning nedan är nog min favorit av dessa. Jag tror den hade gjort sig utmärkt på ett jordnära, bohemiskt bröllop. Med en enkel klänning som denna kan man dessutom gå all in på en stor och yvig bukett!

En klänning i blå-grå nyans är himla vackert på vinterbröllop tycker jag. Den hade även varit väldigt elegant som klänning åt brudtärnorna!

Vad tycker du om klänningarna i detta inlägg? Vilken är din favorit?