Skogsnära bröllop: Alexandra + Joshua

Även om själva vigseln höll till på annan plats, visar detta bröllop på hur skogen kan vara en alldeles förtrollande plats att gifta sig i. Om du ska gifta dig och befinner dig nära en skog eller dunge, passa på att ta några porträtt i den miljön. Inramningen blir underbart vacker med all grönska runt om kring. Planerar du ett höstbröllop är det ju en ännu mer fantastiskt miljö att befinna sig i, med den färgexplosion som säsongen har att bjuda på.

bröllop

Brudklänningen är från Jenny Packham, som jag har visat några kreationer av tidigare. Se här: Brudklänningar från Jenny Packham. Jag är också ganska säker på att klänning i Alexandra och Joshuas bröllop är samma som en annan brud har i ett av mina absoluta favoritbröllop här på bloggen: Stämningsfullt bohemiskt bröllop.

Likt det stämningsfulla bohemiska bröllopet, är jag helt såld även på detta. En färgpalett av mörkgrönt med inslag av svart och guld mixades med mjuka toner i persikanyanser och benvitt.

Fotograf: Mango Studios
Bröllopskoordinator: Hey Gorgeous Events
Brudklänning: Jenny Packham