Ljuvlig vårinspiration från Paris

Det är en dryg månad kvar tills körsbärsträden i Kungsträdgården lockar till sig tusentals besökare. Men vem säger att vi inte kan njuta av lite körsbärsblom redan i mars? Dagens inspiration kommer från Paris där ett kreativt team satt ihop en blomstrande och romantisk miljö med vintagedetaljer. 

vintage

Jag har sagt det förr, men säger det igen; Det är så fantastiskt att få ta del av all den kreativitet som finns bland inspiratörer runt om i världen. Är du en inspiratör inom bröllop? Dela med dig av ditt arbete här på Sisters in Law! Skriv till info@sistersinlaw.se för mer information.

Bröllopsinspiration
Bröllopsblogg
Bröllop
Körsbärsträd
Bröllop blogg
Blogg bröllop
bröllopsblogg

Eventkoordinator: So Special Events
Fotograf: The Flying Poodle
Dekorationer: Mariage Vintage
Klänning: Fabienne Alagama
Florist: Fleur Désir
Makeup och hår: Trine Juel
Fluga: Les nouveaux bandits
Videograf: Capture Life