TÄVLING: Vinn accessoarer från Metzerverket

I samarbete med Metzerverket


Det har blivit dags för en ny tävling! Denna gången kan två personer vinna accessoarer från Metzerverket, som faktiskt är mitt egna märke. Där vill jag inspirera till en mer lekfull och avslappnad stil på accessoarer, både till vardags och till fest. Nu kan två personer vinna varsitt kit där man får välja valfri fluga + näsduk från webbutiken. Perfekt nu när bröllopssäsongen drar igång på allvar!

Fotograf:  Frkn Falkman

Fotograf: Frkn Falkman


Hållbarhet är ett av mina ledord i företaget. Majoriteten av accessoarerna är gjorda av resttyger och förpackningen är gjord av återvunnet material med giftfri tryckfärg. Jag gör även specialbeställningar där man kan skicka in egna tyger som jag syr flugor av. Det är en vanlig beställning jag får just till bröllop, till exempel far och son som vill matcha varandra eller hela brudgummens entourage. Till denna tävling är det dock den egna kollektionen som kan bli en vinst. 

metzerverket.jpg

Så här deltar du i tävlingen

1. Följ Metzerverket på Instagram - @metzerverket.
2. Motivera varför just du ska bli en av vinnarna! Skriv detta i ett mail till info@sistersinlaw.se eller fyll i formuläret nedan.

Tävlingen pågår till och med den 5 april 2017 och vinnarna meddelas strax därpå.

Stort lycka till!


Tävlingen är avslutad