Sätt färg på bröllopet med eget pyssel

I samarbete med Creativ Company


Hur pysslig är du? Många skapar sina egna dekorationer till bröllopet och idag vill jag lyfta fram vattenfärg som en del av det skapandet. Det som jag tycker är bäst med vattenfärg, är att du inte behöver ha några större skills när du arbetar med det. För mig som gärna vill pyssla och tycker om att vara kreativ, men som gärna inte vill lägga ribban allt för högt, är det väldigt tacksamt med just vattenfärg. 

tårta3.jpg

För att det ska bli så roligt som möjligt är mitt bästa tips just att inte lägga ribban för högt. Det finns så himla mycket inspiration att ta del av, men det måste också vara genomförbart. Att dekorera bröllopstårtan med cake toppers är en fin detalj, varför inte göra den själv? Här har jag gjort enkla vimplar i vattenfärg som fått smycka en mindre tårta. Klipper du ut större vimplar kan du smycka en hel festlokal med dem! 

Även bordsplaceringskort i vattenfärg är ett enkelt sätt att sätta färg på bröllopet. Kommer du att göra egna dekorationer till ditt bröllop? Ta gärna en titt hos Creativ Company för inspiration och pysselartiklar. 


I samarbete med Creativ Company