Bröllop bland kanadensiska lavendelfält

Idag ser ni ett bröllop från Kanada i bohemisk stil med en underbart färgglad och yvig bukett. Det känns skönt att få en lite varmare känsla med pastelliga färger såhär en grå februaridag. Här i Umeå där jag befinner mig kommer det dröja länge innan jag får njuta av naturens färger. Jag får fylla bloggen med sådant istället!

I slutet av februari åker jag däremot ner till Stockholm och hoppas på en liten hint av vårkänsla då. Jag kan nog inte förvänta mig nån större skillnad i naturen, men kanske är det lite skillnad i värmen? Anledning till att jag åker ner är för att jag är med och anordnar en mini-bröllopsmässa. Mässan sker söndagen den 26 februari och mer information kan du hitta i Facebookeventet som du når genom att klicka på bannern ovan. Jag hoppas att få träffa många av er läsare där! 

Men nu, dags att njuta av bilder från detta ljuvliga bröllop med bohemiska influenser. Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!