God Jul + storslagen bröllopsinspiration i röda toner!

Jag har sparat dessa vackra bilder till att önska er en riktigt härlig julhelg med! Jag verkligen älskar denna inspiration från Rebecca Chesney, det är så här ett riktigt snyggt julbröllop ska se ut! Själv är jag lite allergisk för när julbröllop känns för mycket julafton, men här har man arbetat med detaljer som skapar en lyxig känsla av bröllop samtidigt som man arbetat med klassiska juldetaljer som granris på dörren.

Det finns många detaljer att inspireras av till julafton också. Så som att skriva bordsplaceringen på frukt, i detta fall med guldtext på ett granatäpple. Supersnyggt!

Jag önskar er en fantastisk julafton och julhelg! Nästa vecka blir det en speciell vecka på bloggen då jag sammanfattar året som gått, missa inte det! 

Fotograf:  Rebecca Chesney Photo & Film // Plats: Bella Woods // Trycksaker: Brown Fox Creative//Dress Store: Elizabeth Lee // Hårsmycke: Elizabeth Lee Bridal // Hår + Makeup: Locks by Rach // Smycken: Caves Jewelry // Bakverk: Bittersweet Bakery // Florist: Unique Creations by Amalia // Design och dekor: Texas Pearls & Co.