Dramatisk bröllopsinspiration med brudbukett i mörka nyanser

Det dramatiska uttrycket inom bröllopsfotografering är något som är väldigt lockande för mig personligen. Om du också faller för detta bildspråk, så spana in sidan med bröllopstjänster här på Sisters in Law, där du hittar flera fotografer som har ett dramatisk uttryck i sina bilder. Bland annat Linn Carlson, Frkn Falkman och Matilda Audas Björkholm.

De dramatiska bilderna nedan är från Avonne Photography, som jag även visat bilder från förr som jag är väldigt förtjust i, nämligen: Storslagen bröllopsinspiration i vita och gröna toner.

Fotograf:  Avonne Photography // Hårstylist: Hair By Jordan Tate // Video: ThreeThirty Films // Florist: August Lily // Brudklänning: Dar-Lynns Bridal // Eventkoordinator: Madison Mosely Events // Makeup: Bailey Upchurch MUA // Plats: Craggy Gardens, Blue Ridge Parkway