Bröllopsinspiration med kristalltema

Modernt och elegant var ledorden i denna bröllopsfotografering. Ädelstenar och kristaller är den röda tråden och jag tycker att det är väldigt vackra och stämningsfulla bilder som kan inspirera er som planerar era höst- och vinterbröllop just nu. Att använda kristaller i skimrande färger är ett bra alternativ till ditt vinterbröllop, om du vill undvika en julig känsla mitt i decembermörkret. Med säsonger som dessa, när grönskan och ljuset inte längre infinner sig, passar det bra med lite mer glammiga bröllop tycker jag. 

En fin detalj som passar in på kristall-temat är att färga socker. Detta kan du sedan smycka glaskanten på fördrinken, precis som kreatörerna har gjort i denna inspirationsfotografering. 

Har du något tema till ditt höst- eller vinterbröllop? Berätta gärna! Missa heller inte vårt nystartade Facebookforum, där du kan diskutera allt som har med bröllop att göra! Du hittar sidan här: Bröllopsinspiration - Planera ditt drömbröllop.

Trycksaker bröllop
Bröllopsblogg
Bordsplacering bröllop
Bröllop dukning
CactusampCoastPhotography_LaCourStyledShoot108_low.jpg
CactusampCoastPhotography_LaCourStyledShoot150_low.jpg
CactusampCoastPhotography_LaCourStyledShoot141_low.jpg
CactusampCoastPhotography_LaCourStyledShoot158_low.jpg
CactusampCoastPhotography_LaCourStyledShoot395_low.jpg

Fotograf:  Cactus & Coast Photography // Makeup: Glam by Cass Marie // Eventkoordinator: J. Longmire Weddings and Events // Trycksaker: Jasper Design Co // Plats: La Cour Venue // Utrustning: Propmaker // Tårtdesigner: Sweet Art Bakery // Florist: The Pearl Petal