Otraditionell bröllopsinspiration med jumpsuit

Fotografduon Anja Barte Telin och Moa Thörneby fotograferar under namnet 7two9 Photography och delar idag med sig av en härligt otraditionell inspirationsfotografering. Jag är helt förälskad i bröllops-jumpsuiten och tycker det är kul att se lite nytänk när det kommer till brudklädsel. Som jag skrivit förr; våga tänka annorlunda till ditt bröllop och gör det till din egen grej. Känner du dig inte bekväm i klänning/kjol eller vill du inte ha vitt på dig? Strunta i det då och välj någonting helt annat. Den här jumpsuiten är ett bra exempel på det. 

Tack Anja och Moa, för att ni delar med er av er kreativitet här idag! 

otraditionellt bröllop

Fotograferna Anja och Moa berättar

Vi ville göra en stylad bröllopsfotografering som skiljde sig lite från ett traditionellt bröllop, men ändå något som ett blivande brudpar kan relatera till och inspireras av.
Tillsammans med floristen Lib från Bettie Rose Flowers började vi planera fotograferingen och vi hade snart hittat bröllops-stylist, plats för fotograferingen, modeller, bröllops-jumpsuit och även en bröllopstårta.
Det var en underbart rolig dag. Modellerna Danika och Kevin gjorde ett jättebra jobb och tillsammans med de vackra blommorna från Bettie Rose och den vackra bröllopsdekorationen som designats av Steve & Sorrel fick vi det fantastiska resultat av fotograferingen som vi hade hoppats på."
jumpsuit bröllop
Bröllopsblogg
Bröllop blogg
Brudbukett blogg
Bröllopstårta
7two9 Photography

Fotografer: Anja Barte Telin och Moa Thörneby från 7two9 Photography
Florist: Bettie Rose Flowers 
Bröllops-stylist: Sorrel & Steve
Hår och Make-up: Ximena Erre Make Up Artist
Modeller: Danika Polk och Kevin Dodds
Bröllops-Jumsuit: House of Ollichon
Bröllopstårta: Bunston Bakes 
Plats: The Green Door Store