Nya leverantörer i arkivet med bröllopstjänster

The Flowershop (www.theflowershop.se) - Inom fotografi, styling, blommor och musik erbjuder Emma-Klara Sandberg en unik service och upplevelse till ditt bröllop. The Flowershop är ett kreativt helhetskoncept och denna veckan har vi lagt till Emma-Klara både som florist och fotograf i vårt arkiv.

Fotograf+Göteborg
Florist+Göteborg
The Flowershop

Näs Gård (www.näsgård.se) - Näs Gårds ligger utanför Mullsjö i Västergötland och gårdens historia är till stora delar okänd men dess ägare är bättre kända genom en ägarlängd som går tillbaka till 1550-talet. Men gården är förmodligen äldre än så. Under norra flygeln finns en stenvalvkällare som minner om medeltid. I den generösa lokalen finns en bardel och en café-del med tillhörande kök. Det finns en fast och en mobil scen och tillgång till ljus-och ljudtekniker.Det finns också möjlighet att ordna boende i någon av gårdens två vackra flyglar, som innehåller sex respektive elva bäddar.

Lantlig bröllopslokal
Näs Gård

Har du tips om rustika och lantliga lokaler att ha en bröllopsfest i? Tipsa oss gärna om det antingen i en kommentar eller via info@sistersinlaw.se