Hållbart bröllopsmode med brudklänningar från Zäta

Zäta drivs av systrarna Anneli, Anna-Maria och Viktoria Zamlynska som vill öka möjligheten att kunna hyra och köpa klänningar där miljö och hållbarhet har en naturlig del. De eftersträvar att vara miljösmarta från början till slut och idag lyfter jag fram några av deras vackra brudklänningar. 

brudklänning hållbart mode
hållbart mode
bröllop
hållbart mode.jpg

Jag gillar verkligen det hållbara tänket och det är något jag själv försöker ha i åtanke både privat och i min verksamhet. Flugan och näsduken du ser är från mitt egna märke Metzerverket där hållbarhet är en viktig komponent i företagandet. Om du är nyfiken hur jag arbetar där, kan du besöka hemsidan för mer information. 

Metzerverket fluga.jpg
Brudklänning Zäta
gravidklänning bröllop.jpg
gravidklänning bröllop
bröllopsblogg.jpg
brudklänning.jpg
bröllop styling.jpg

Fotograf: Matilda Söderström 
Brudklänningar: Zäta Sömnad 
Fluga och näsduk: Metzerverket
Hår & Makeup: Karin Johansson
Blommor: Rental Stories 
Modeller: Hanna Kowalski & Michael Ehn, Emma Nors, Lina Bernerson, Jessica Palnér & Josef Bredell, Susanna Perttula
Location: Studio Sydne