Temaval på bröllop

Newsis eller The News Boys, är en musikalfilm från 1992 som lite löst handlar om när tidningspojkarna strejkade i USA år 1899. Filmen inspirerande kreatörerna bakom dagens bilder, som har arbetat med detaljer från tidningsvärlden så som den såg ut förr. Jag är extra förtjust i tårtan som med sin utsmetade (men så klart oäkta) trycksvärta är otroligt mäktig.

Jag hoppas att dessa bilder kan inspirera till att välja precis vilket tema som helst till ert bröllop. Man måste inte utgå från en färg eller andra klassiska teman. Har ni en film, en plats eller kanske en låt som ni båda gillar? Välj det som grund till inspiration och utgå från det.

__AndieFreemanPhotography_Summerour20Submission_081_0_low.jpg
Bröllop + DIY

Fotograf: Andie Freeman Photography
Koordinator: Southern Sophistication Designs
Tårta: Eileen Carter Creations
Dekorationer: Vintage English Teacup
TrycksakerJankun Creative Studio