Vinterbröllop med vigsel i smedja: Tore och Pernilla

Det här bröllopet är nog det som innehåller flest bilder hittills här på bloggen. Fotograf Amanda Falkman / Frkn Falkman har fångat så många enastående ögonblick att det har varit helt omöjligt för oss att välja ut en rimlig mängd bilder. Så, luta dig tillbaka och njut av detta underbara vinterbröllop!


Fotograf Amanda Falkman berättar

Jag träffar Tore och Pernilla första gången en svinfin, svinkall förmiddag i december. De har bokat foto under porträtten och vigseln och vi ska kolla miljöer att fota vid kring Nääs fabriker. När jag ser festlokalen säger jag: “ni kan inte mena allvar med att jag inte ska få vara med och fota här?!”. Det slutar med att jag är med dem sexton timmar på bröllopsdagen. Från Tores näshårstrimmande till den vildaste dansen mitt i natten.

Det är januari, kylig luft i lungorna - ömsom regn, ömsom solsken. Vigsel i en gammal smedja, tomtebloss och lanternor. En acapellakör och bruna kängor. Fest under stenvalv, lindyhop och musikvideos. Jag har feber och träffar nya bästisar. Det är prick det bästa vinterbröllopet någonsin.

low_frknfalkman_pernillatore_20160130_0076.jpg
brudgum+bröllop
Brudklänning spets
low_frknfalkman_pernillatore_20160130_0169.jpg
low_frknfalkman_pernillatore_20160130_0476.jpg

Fotograf: Frkn Falkman
Blommor: Fröken Blomma


Fler bröllopsberättelser:

Lekfullt och färgglatt bröllop: Louise och Tobias

Lekfullt och färgglatt bröllop: Louise och Tobias

Lantligt och jordnära bröllop: Hedvig och Erik

Lantligt och jordnära bröllop: Hedvig och Erik

Rustikt och industriellt New York-bröllop: Lindsey och Sean

Rustikt och industriellt New York-bröllop: Lindsey och Sean