Junibröllop i Dalarna i musikens tecken: Sara + Henric

I USA används ofta uttrycket “High School Sweethearts” när par som träffats i gymnasiet håller ihop och gifter sig flera år senare. Sara och Henric träffades ännu tidigare än så. Redan i årskurs fyra frågade Henric chansen på Sara under ett skoldisco. Hon sa ja, men det unga parets förhållande varade bara några veckor och det dröjde ändå tills gymnasiet innan deras vägar möttes igen.

Read More
Moodboard med höstkänsla

Moodboard är ett ord som ni nog har hört förut någongång, men om inte så är det ett sätt att samla all inspiration och härligheter på ett och samma ställe. En moodboard är ett perfekt verktyg för att förmedla sina känslor och förväntningar. Vi på Sisters in Law är stora fans av det här konceptet och har skapat en mysig moodboard inför hösten!

Read More
Magiska brudklänningar från Camille Marguets senaste kollektion

Ord räcker inte till för att beskriva de känslor vi har för den senaste kollektionen från den franska designern Camille Marguet. För två veckor sedan var vi på Sisters in Law och besökte Camille i hennes showroom i Paris och kan intyga hur fantastiska hennes kreationer är. Här ser ni delar av hennes senaste kollektion.

Read More
Från topp till tå - snyggaste kostymerna till kvinnor just nu

Till bröllop är det sällan man ser kostym på brud eller brudtärnor och det är synd tycker vi. Men tänk så coolt det vore att till exempel ha sitt girl squad i kostymer istället för ljuva klänningar! Det är något vi hoppas få ser mer av framöver. Här är några av våra favorit när det gäller kostymer till kvinnor just nu.

Read More