Förlovningsfotografering i urban miljö

Dagens inspiration är från fotografen Aline Marin Photography, som tog med det förlovade paret Danielle och Michael ut på en promenad i stadsmiljö. Med ett vackert kvällsljus skapar Aline romantiska porträtt i en urbana miljö och vi hoppas att detta ska inspirera fler till att ta parporträtt, förlovad eller ej. 

Read More
Jordnära bröllop i skogsmiljö: Tove + Liam

Tove och Liam gifte sig i Härnösand den 29 juli 2017. De beskriver själva sitt bröllop som en familjefest som var personlig och jordnära. Ett bröllop ska handla om brudparet och Tove och Liam var noga med att dagen verkligen skulle vara en blandning av dem båda, vilka de är och vad de älskar. Inspirationen var en blandning av Sápmi och Värmland, då Liam är från Värmland och Tove är skogssame. 

Read More
Kalifornien möter Italien i elegant bröllopsinspiration

Vi tar oss till Italien för att  njuta av bilder från den italienska fotografen Lilly Red. Med den mäktiga Comosjön i bakgrunden och de pastelliga akvarellväggarna inne i Villa Regina Teodolinda, ville teamet bakom bilderna skapa en känsla av "Kalifornien möter Italien". Med vinrött, guld och dova toner av rosa är dessa bilder riktigt eleganta i sin historiska miljö.

Read More
Inspiration till klädsel för brud och brudtärnor

För vissa kan det kännas stressigt att hitta en brudklädsel inför sommarens bröllop, då det ofta är flera veckors leveranstid på brudklädsel. Men det finns ju faktiskt väldigt mycket att ta del av i vanliga butiker på kortare tid. Nu i studenttider finns det dessutom extra mycket vita klänningar i alla längder.

Read More
Drömskt sommarbröllop: Emilia + Christian

Emilia och Christian gifte sig den 22 juli 2017 på Norröra i Stockholms skärgård, en ö som är känd som Saltkråkan. Deras bröllop var som en sommardröm med vitt, ljusgrått och ljusrosa i tonerna. Bröllopsfotografen Amanda Freskgård fick nöjet att få följa med till ön för att föreviga Emilia och Christians dag och har fångat den härliga sommarkänslan i bilder. 

Read More